dogDRAGONS CUP 2018

Dog Dragons Cup 2018

8. až 10. června 2018 hostil Vesecký areál (ano, ten co ho postavila a tak „proslavila“ Katka Neumannová) trochu jiné reprezentanty než ty s prkýnky na nohách…

Trochu jiné mistrovství

Příjezd se nesl v radostném očekávání staronového turnaje na novém místě. První účastníky přivítal lehký déšť, který měl být předzvěstí čehosi hrozivějšího. Podařilo se nám postavit pár stanů. Bohužel někteří již nestihli svůj stan buď postavit nebo pořádně zajistit, když nás překvapila první z několika víkendových průtrží. Ti, kteří nestihli stany postavit, raději strávili první noc v hotelech. Nicméně ti odvážnější, co zůstali, si první noc opravdu užili.

 

V sobotu se Pepa, Pavel a Honza sbalili, vzali všechny děti a vyrazili s tou školkou do Liberce do ZOO. Počasí jim přálo a déšť se jim odpoledne vyhnul. Takové štěstí už ale neměli závodníci. V odpoledních hodinách areál Vesec zkropil další vydatný déšť. Což neplánovaně ukončilo sobotní klání dřív.

 

Měli jsme s sebou dva týmy. RUP se skládal ze psů Čoko, Žolík, Hačiko, Ýta, Merlin a Toschi a RUPes – Gready, Pepíno, Django, Jane, Jája, Caty.

Sobotní večer nesl se v ukulelovém opojení. Zdá se, že ukulele se v našem týmu množí stejně rychle jako děti 🙂

Anička s Pepou, Monikou, Káťou a Ivou se chopili nástrojů a celý večer pak hráli plno krásných songů.

 

Počasí v neděli se už vydařilo a turnaj tak mohl nerušeně pokračovat. RUP se ve 2. divizi dostal do finále. Tam ho však zastihla bouřka a její zvuk některým našim pesanům zabránil podat maximální výkon. Nakonec RUP skončil druhý. RUPes se umístil v 6. divizi na 5. místě.

 

Unavení, ale šťastní jsme v neděli odpoledne odjížděli do svých domovů.

 

(události zaznamenal Honza)