brit 2018

BRIT 2018

Víkend 19. – 20. 5. jsme si opravdu užili.

Lavina uspořádala turnaj tentokrát v novém místě – v Libouchci, což je malá víska přesně mezi Českým středohořím a Labskými pískovci. Takže přírodních krás kolem dost a dost.

 

JAK NÁM TO BĚHALO

Turnaj to byl vskutku vydařený. A nejen kvůli tomu, že se nám dařilo, ale hlavně svojí atmosférou – naprostá pohoda, příjemná atmosféra, kamarádi. Počasí rovněž přálo. Jen v noci se mohlo trochu přitopit 🙂

Vyrazili jsme opět v silném složení:

R.U.P.em: Pepíno, Jane, Gready, Jája a Kéťa, a jejich „rodičové“ Jarda, Monča, Evča, Iva a Nikča. Nabíjela Monča „Vasthiová“ a kapitánovala Anička. 

R.U.P., ve složení: Čoko, Hačiko, Yta a Merlin, pod vedením Ilči, Zbyndi, Aničky a Michala. Nabíjela Kamča, kapitánem byla Monča

První den to šlo dobře, OKčka přibývala. Vyzkoušeli jsme i našeho nového závodního nováčka Kéťu. Hotovo bylo brzy, takže zbyl čas na procházky, povídání, békání u kytary a ukulelí.

Večerní program se soutěží „naklikej si svého psa, totiž kamaráda“, kterou pro nás Lavina uspořádala, se setkal s velkým úspěchem. Co se na počátku zdálo nemožné, ukázalo se, že jde. Stačí jen správně kliknout.  Velmi poučné cvičení pro pánečky učící se používat klikr.

Druhý den pokračovalo RUPem v oslabení kvůli drobnému zranění jednoho z pejsků. Což ale na druhou stranu nabídlo dostatečný prostor k tomu, abychom seznámili naši novou psí členku s prostředím závodů a vysvětlili jí, že na závodech se dělá úplně to samý, co na tréninku. Že není čeho se bát a není ani potřeba krást míček u sousedů. 

3. divize, 5. místo. Ale i tak radost velká.

RUPu se dařilo velmi dobře a propracovali se v 1. divizi až ke stříbrné medaili. Poslední běh si s námi náležitě užili i naši Rebelí soupeři, kdy pro nás uspořádali v jednotlivých rozbězích defilé všech svých psů.

Bylo to opravdu povedený víkend 😀

 

(události zaznamenala Monča Vasthiová)