9/2017 – Turnaj sladkých nadějí … již podruhé konaný v srdci vysočiny. Celý víkend byl takový zimní a propršený … až na vyhlášení výsledků na nás vykouklo sluníčko . Nastoupili jsme se dvěma družstvy:
R.U.P.em – Gready, Jája, Čoko, Merlin, Hačiko. V našlapané a vyrovnané 3. divizi obsadili 5. místo.
R.U.P.es – Pepíno, Fren, Bony, Jane a Ýta. V páté divizi obsadili hezké 4 místo.

10/2017 – Budějickej Xtreme … poslední turnaj sezóny. Navštívila nás i Irská sekce s Petrou a Annie. Počasí nám přálo, bylo téměř jarní počasí, bydleli jsme v domečku blízko Budějovic a užili jsme si přátelské večery. Na turnaji jsme i uzavírali sázky, jestli dvanácté R.U.P.átko bude kluk nebo holka a zároveň se to samozřejmě muselo oslavit. Byl to prostě super turnaj v přátelské atmosféře a možná i proto se nám dařilo i na place .
R.U.P. – Čoko, Gready, Hačiko, Žolík, Ýta. Sestavili jsme naše rychlíky dohromady, oba naši nováčci ze sezóny 2017 nastoupili společně se zkušenými psi a zaběhli si krásné časy. V sobotu skončili ve 4. divizi na 1. místě a v neděli obhájili bednu a získali po lítých bojích 3. místo.
R.U.P.ex – smíchané družstvo ve složení Bony, Django, Fren, Jája, Jane, Pepíno si užívali svých běhů po oba dny a v 6. divizi urvali nejvyšší stupně na bedně. Prostě na konec sezóny si odnesli zlato .

Snad tak jak jsme skončili, tak i započneme novou sezónu roku 2018