Mistrovství ČR ve flyballu 2017
Letos jsme s účastí nepočítali, byli jsme první pod čarou nominovaných, ale protože jedno z přímo nominovaných družstev svoji účast odřeklo, byli jsme pozvaní i my. A i když jsme věděli, že naše šance na umístění nejsou velké, rádi jsme na účast v tomto prestižním závodě kývli.
MČR je prostě trochu jiný závod … s tou hymnou a v takovém komornějším provedení 🙂. Za odměnu jsme nasadili i některá psiska, která sice nejsou tak rychlá, ale odběhala si za náš tým R.U.P. svoje 🙂.
Složení týmu bylo – Gready, Pepíno, Jája, Jane, Hačiko a Čoko.
Naši pejsci se nám odměnili naprosto krásnými časy, všichni běhali líp než zatím na turnajích letos běhali a to že jsme některé běhy prohráli bylo v podstatě jen nesladěnými střídačkami psovodů 🙂. Střídačky se pak postupně zlepšily, ale prostě to na rychlejší soupeře nestačilo. Takže jsme se umístili na krásném 15. místě:). Ale umístění nebyl cíl, hlavní bylo si to užít!
Byl to velmi pohodový víkend, bavilo nás běhání, hostil nás naprosto luxusní „kemp“ u Kamčiny maminky v Praze, procházeli jsme se po Praze 6 … no prostě jsme si to užili a i počasí nám přálo.
Takže gratulujeme mistrům a jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit 🙂. A třeba příští rok se zase nominujeme na přímo … uvidíme …

21368653_1204956776277650_7052044640516480304_o